Dominic Fritz, primarul Timișoarei a ajuns să se bucure de fiecare vizită la București. Nimeni nu înțelege de ce se tot plimbă herr Fritz prin Capitală în condițiile în care orașul pe care ar trebui să îl administreze are probleme tot mai grave.

Prima și cea mai deranjantă este legată de numărul uriaș de imigranți, proveniți în special din Afganistan, care colcăie pe străzile Timișoarei. Apoi, există problema dozelor de vaccin tot mai puține alocate în județul Timiș, în timp ce rata de infectare cu noul virus gripal în municipiu crește. Pe lângă aceste două chestiuni arzătoare, primarul ar trebui să vină și cu soluții pentru marile proiecte de modernizare a infrastructurii.

Pe moment, domnul Fritz reziliază contracte pe bandă rulantă. Probabil s-a inspirat după colega sa franțuzoaică de la primăria Sectorului 1. Despre reabilitarea Pieței Victoriei am aflat că ar putea să se realizeze începând cu anul 2024! Adică atunci când Fritz ne va cere din nou votul.

În paralel, toate energiile sale se consumă pe Facebook, locul favorit al useriștilor din toată țara. Zilele trecute, primarul Timișoarei ne-a explicat, pe îndelete, cum stă treaba cu salariul city-managerului minune pe care l-a ales din 300 de pretendenți. Datorită sau din cauza (nu am înțeles încă) salariului brut de 17 000 ron, Fritz practic a reușit să scape de unii dintre cei care ar fi aplicat pe post și astfel s-a calificat bucureșteanul care va administra orașul. Și căruia domnul primar i-a delegat dreptul de semnătură. Așa cum s-a mai speculat în presa locală, se pare că domnul Dominic Samuel Fritz nu vrea să semneze nimic. Deși asumarea responsabilității ar trebui să fie temelia fiecărui ales local. Cu atât mai mult cu cât vorbim despre un personaj care a avut o campanie electorală fulminantă în timpul căreia a vorbit în permanență despre cum va schimba în bine Timișoara.

Pe moment, avem doar povești de adormit copiii mari…Oare  domnul Fritz a fost un admirator al baronului Karl-Friederich Hyeronimus von Münchhausen?

Preluare foto: „https://www.facebook.com/photo?fbid=257367969092027&set=pcb.257368069092017”