Anunț de ultimă oră făcut de Prefectura Timiș. Reprezentanții instituției informează că, din cauza creșterii ratei de infectare cu noul coronavirus, patru localități din județ intră în carantină.

Este vorba de localitățile Șandra, Nițchidorf, Dumbrăvița și Șag.

În urma avizului favorabil carantinării dat de Institutul Național de Sănătate Publică, astăzi, subprefectul Mircea Băcală a convocat ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență în cadrul căreia s-a votat instituirea măsurii de carantinare pe o perioadă de 14 zile„, a transmis Prefectura Timiș.

Hotărârile vor intra în vigoare în momentul în care șeful Departamentului pentru Situații de Urgență va emite ordinele pentru instituirea carantinei în cele patru localități.

Modelul declarației pe propria răspundere vor fi transmise localităților și vor fi publicate pe site-ul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență – cjsutm.ro. De asemenea, ordinele șefului DSU vor fi comunicate localităților carantinate și vor fi publicate pe site-ul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență – cjsutm.ro.