Europarlamentarul Rareș Bogdan s-a năpustit, luni seara, la A3 la adresa bugetarilor. Cu energia sa debordantă, în timp ce schimba replici elegante cu un alt personaj din politica dâmbovițeană, domnu’ Rareș a afirmat de mai multe ori că “avem un stat gras’, cu referire la sporurile salariale care se acordă în unele instituții publice.

Sigur că se exagerează de multe ori la acest capitol, pentru că nu e posibil să ai spor de utilizare a calculatorului, însă de aici până la isteria care i-a cuprins pe unii peneliști este cam mult.

De ce? Pentru că cei care critică bugetarii sunt și ei bugetari, unii chiar de lux. Cum ar fi domnul Rareș Bogdan, care umflă de la Bruxelles un salariu uriaș, plătit și din banul contribuabilului român. Dacă privim însă la trecutul fostului prezentator tv Rareș Bogdan, atunci suntem obligați să îi dăm dreptate. Pentru că cine știe mai bine decât omul care prezenta parangheliile de Revelion ale lui Marean Vanghelie cât de gras plătește statul?! Mai multe informații AICI!

În luna aprilie a anului 2019, jurnalista de investigații Sorina Matei a publicat, pe blogul său, mai multe anchete privind banii mulși de la stat de către firme controlate de fostul prezentator tv. Sumele sunt astronomice, iar potrivit datelor prezentate se ridicau, doar pe o firmă de consultanță la 1 milion de euro! Potrivit Sorinei Matei, actualul parlamentar Rareș Bogdan, a avut contracte cu ASF (una din autoritățile criticate azi), Universitatea Bolyai din Cluj, Universitatea Tehnică tot de acolo, ARCUB, etc.

Iată un fragment din anchetele publicate pe blogul citat:”Deşi nu şi-a depus datele fiscale pe anul 2018, Trend Communication SRL, firma în care este acţionar Rareş Bogdan a declarat la ministerul de Finanţe că a avut în 2017 o cifră de afaceri netă declarată de aproape 1 milion de euro şi un profit net declarat de 120.000 de euro. În 2016, firma lui Bogdan a avut tot o cifră de afaceri netă declarată de aproape 1 milion de euro şi un profit net declarat de aproape 100.000 de euro.”, a arătat Sorin Matei. Mai multe detalii AICI!

Una dintre firmele controlate de familia lui Rareș Bogdan a avut un contract și cu Hidroelectrica, societate care a cumpărat…flori de la Kara Events&Flowers SRL, deținută de soția actualului boss penelist. Despre care se știe că e un tip extrem de sensibil și deschis frumosului.

Mai ales când “frumosul” înseamnă bani grei de la stat!

Preluare foto: Pagina Oficiala “Rares Bogdan” (Facebook)