Biroul Politic Național al USR-PLUS a decis, aseară, în cadrul unei ședințe, cine va fi noul prefect al județului Timiș. Este vorba de Zoltan Nemeth, de meserie avocat, care în prezent este consilier județean și vicepreședinte al USR Timiș.

Acesta a fost ales în urma unei competiții interne, din USR-PLUS aspirând la fotoliul de prefect și Viviana Țecu și Dan Reșitnec.

Îl felicit pe colegul meu, Zoli Nemeth, pentru nominalizarea ca prefect al județului Timiș din partea USR PLUS. Zoli are pregătirea și puterea de muncă necesare pentru a performa în această funcție. Implicarea lui în ultimii 4 ani a fost exemplară și nu puține au fost situațiile în care expertiza lui a făcut diferența. Sunt convins că Zoli va reprezenta timișenii cu demnitate și că va fi un prefect extrem de eficient. Succes, Zoli!„, a scris, pe Facebook, senatorul USR-PLUS de Timiș Raoul Trifan.

Județul Timiș va avea și doi subprefecți. Astfel, din partea UDMR, a fost nominalizat avocatul Andrei Molnar, iar din partea PNL – Mircea Băcală.

În prezent, prefect de Timiș este Liliana Oneț.