Alegerile parlamentare de anul trecut au propulsat în Parlamentul României o serie de aleși cu un trecut controversat, tulbure despre care nu mai vorbește nimeni.

Sistemul „pe liste” facilitează accesul în forul legislativ și a unor persoane care în mod normal nu ar avea ce căuta acolo, dar care sunt susținute de diverse grupuri de interese, de cele mai multe ori ilegitime. Chiar dacă în unele cazuri răul a fost produs, opinia publică are dreptul să fie informată corect în legătură cu trecutul unora dintre cei care au prins cartea norocoasă în 2020. 

Publicația noastră va prezenta, în perioada următoare, date și informații, din surse deschise, despre parlamentari din Timiș. Cel mai mare județ al țării are un număr mare de aleși, unii dintre aceștia fiind lideri ai partidelor care i-au promovat.

În agitația pandemică a anului 2020, candidații au fost insuficient promovați în campania electorală, iar acum e timpul ca cetățenii să îi cunoasă mai bine. Pentru că niciodată nu e prea târziu. Rămâneți pe recepție, pentru că am pornit un proiect editorial unic în peisajul media din România. Niciodată nu au fost prezentați publicului cei deja aleși, ci doar candidații.

Foto: link

RăspundeRedirecționează