În vara anului 2019 un parlamentar de Timiș i-a făcut “nesimțiți” pe jurnaliștii acreditați la Parlament. “În momentul în care cu tupeu și nesimțire veniți și cereți să dăm un vot fără cvorum și cereți să dăm un vot în momentul în care eu, ca președinte de ședință, nu consimt că trebuie să încep ședința, în momentul repectiv este tupeu și nesimțire…”, a afirmat domnul Ben Oni Ardelean. Pe larg AICI.

Anul trecut, în plină criză pandemică, presa relata despre consilierul aceluiași Ben Oni Ardelean, care a fost trimis în judecată de DNA. Iată un fragment dintr-un material publicat de Digi24.ro

“Procurorii DNA l-au trimis în judecată pe Marius Avram Gal, consilierul deputatului PNL, Ben Oni Ardelean, pentru trafic de influență și luare de mită, într-un dosar care vizează achiziții din perioada pandemiei. Procurorii susţin că după ce în România a fost declarată starea de urgenţă generată de pandemie şi ”având în vedere cererea ridicată pentru echipamentele de protecție, au apărut persoane interesate să speculeze această situație, transformând-o într-o afacere”, scrie Mediafax“. Brusc, subiectul a intrat în malaxorul știrilor generaliste și s-a pierdut.

Așa cum am anunțat, redacția IncomodTM lansează un proiect unic în peisajul media autohton și va prezenta profilul real al unora dintre cei mai influenți parlamentari de Timiș. Rămâneți pe recepție! Vom afla ce a făcut concret pentru alegătorii din Timiș parlamentarul Ben Oni Ardelean.

Preluare foto: link