Direcția Clădiri, Terenuri și Dotări Diverse I Est din cadrul Primăriei Timișoara are un nou șef, începând din această săptămână. Este vorba de Simona Mihaiela Bălan, care a fost numită director interimar. Anunțul a fost făcut de Cosmin Tabără, viceprimarul PNL al Primăriei Timișoara, pe Facebook.

Simona Mihaiela Bălan este, începând de săptămâna aceasta, noul director interimar al Direcției Clădiri, Terenuri și Dotări Diverse I Est în cadrul Primăriei Timișoara, după demisia lui Florin Răvășilă. Doamna Bălan lucrează în PMT din 1987, ocupându-se de activitatea de administrare a locuințelor. Această activitate a fost preluată de PMT în 1999, anterior fiind o structură externalizată către fostele URBIS, ADP și ICRAL. Doamna Bălan are, așadar, o experiență vastă în ceea ce înseamnă patrimoniul Timișoarei, iar postul de director interimar vine după conducerea Biroului Locuințe din Primăria Timișoara„, a afirmat Cosmin Tabără.

În final, noul viceprimar PNL al Timișoarei a adăugat că speră că va face echipă bună cu noul șef interimar al direcției, „pentru administrarea unui domeniu greu și cu probleme diverse„.

Simona Mihaiela Bălan a fost numită în această funcție după ce Florin Răvășilă, fostul șef al direcției, a decis să plece din Primăria Timișoara pentru a lucra în cadrul Poliției Locale Timișoara, pe un post de execuție.