Ana Munteanu executată din interior!?

Consilierul municipal USR, Ana Munteanu, a făcut aseară un live destinat probabil unui grup restrâns din USR-Plus, prin care încearcă să-și explice gestul incredibil comis recent când a descins într-un restaurant, alături de Jandarmerie, după ce anterior denunțase faptul că acolo există persoane care nu respectă normele de carantinare.

După ce scandalul a ajuns în toată presa și s-a aflat că doamna Munteanu a regizat acel flagrant, nu doar că a denunțat, au urmat zbateri puternice în interiorul USR, pentru că atitudinea consilierei era tot mai haluncinantă, iar explicațiile pentru acțiunea sa tot mai subțiri.

Astfel că ieri, într-o vizibilă stare de epuizare, Ana Munteanu a vorbit liber în fața colegilor, a bătut câmpii, a plâns, a clacat practic. Valul de critici de pe Facebook a fost prea mare pentru o debutantă în lumea dură a politicii. Însă partea urâtă pentru pluseriști este că a fost scos în public acel live, prin care o colegă de-a lor încearcă să explice cum de a ajuns să provoace un scandal uriaș, prin atitudinea sa de tip Ana Pauker.

Interesant este că doamna Munteanu spune clar în debutul intervenției că nu a făcut de capul ei acțiunea și că alții au stat în spate. Acum, însă, cu cinismul tipic în politică, pluseriștii i-au dat drumul Anei Munteanu pe tobogan…

Mai multe informații AICI

Preluare foto: link