Checo la Red Bull, Vettel la Aston Martin, Carlos Sainz la Ferrari, Ricci la McLaren, prima cursă pentru Schumacher Jr, McLaren cu motorizare Mercedes. Acestea sunt doar câteva dintre subiectele de interes pentru fanii F1, care se vor putea bucura din nou de spectacol, începând cu acest weekend.

Formula 1 revine la Bahrain, la scurt timp după ultima vizită. Marele Circ a ajuns pe circuitul de la Sakhir la finalul anului 2020, cele două curse fiind pline de evenimente: accidentul lui Grosjean, victoria lui Perez, apariția lui Russell la Mercedes. Totodată, noile monoposturi au fost testate pe această pistă. Așadar fanii se așteaptă la un început de sezon fantastic, chiar dacă etapa din Australia a fost amânată din cauza pandemiei.

Am văzut anul trecut că pista din Sakhir a supus echipele la mai multe încercări, iar în 2021, sunt și mai multe posibilități. Există de asemenea, 3 debutanți, Yuki Tsunoda la AlphaTauri, Mick Schumacher și Nikita Mazepin la Haas. Alonso a revenit în F1 cu Alpine (Renault), de această dată. Toate schimbările sunt menite să intensifice lupta pentru titlu, și de ce nu, să atace poziția stabilă, a celor de la Mercedes.

Cursa se desfășoară duminică, 28.03.2021, la ora 18:00 și poate fi urmărită în direct, pe Digi Sport 1. De asemena, antrenamentele libere vor fi difuzate pe Digi Sport 4, vineri la ora 13:30 și sâmbăta, la 14:00 , iar calificările de sâmbătă, le puteți vedea pe Digi Sport 3, la ora 17:00.

Preluare foto: https://www.facebook.com/Formula1/photos/2048064612017177