E greu pentru Alin Nica să gestioneze problemele complexe ale funcţiei duble pe care o ocupă, cea de preşedinte al CJT şi cea de şef de organizaţie.
De câteva zile, PNL Timiș a intrat într-un vârtej de presa, provocat de Ben Oni Ardelean.


Abordările populiste si demagogice ale deputatului mai sus menționat au generat articole în publicații de referință locale și chiar naționale/internaționale. Poziționările oportuniste pe orice temă ale deputatului Ardelean (care în rest nu prea se poate lăuda cu proiecte concrete demarate în beneficiul timișenilor) au fost sesizate de jurnaliști, care deja sunt scârbiți de flic-flac-urile pe care le face parlamentarul de Timiș.
Trebuie menționat faptul că, anul trecut înainte de finalizarea listelor de candidați, Ben Oni Ardelean a fost la limită să piardă lozul câștigător și să ajungă pe un loc neeligibil.

Chiar Alin Nica și-ar fi dorit să scape de acest personaj care e implicat în multe scandaluri, nu doar de presa. Să ne amintim de cazul unui consilier de-al său cercetat de DNA pentru combinații făcute pe timpul pandemiei. Credem că este suficient acest exemplu, însă pe lângă speța menționată, ar fi multe altele de precizat.


Acum, presa l-a scos la lumina zilei pe adevăratul Ardelean, care a lansat în campania electorala o fantomatică academie politică, despre care puteți citi pe VOCEATIMISULUI si pe EUROPALIBERA.
Tot mai mulți liberali cu scaun la cap au sesizat ca acest demnitar al statului român este o verigă tot mai slabă a organizație. Depinde doar de rațiunea liderilor acestei filiale dacă se delimiteze de domnul Ben Oni Ardelean.

Preluare foto: link