Un incident șocant a avut loc, duminică seara, la Timișoara. Un tânăr medic rezident, în vârstă de 28 de ani, angajat în cadrul secției de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean Timișoara, s-a sinucis. Din primele informații, se pare că acesta și-a injectat mai multe substanțe folosite pe secția de ATI.

Mama tânărului a fost cea care l-a găsit în casă inconștient, a sunat la 112, însă, în ciuda eforturilor depuse de echipajul medical sosit de urgență, medicul rezident nu a mai putut fi salvat.

Acesta se numește Vlad Marinescu, trupul său fiind preluat de medicii legiști în vederea efectuării necropsiei.

Medicul rezident avea 28 de ani. A lucrat pe Covid o bună perioadă de timp, în ultimele zile a lucrat pe ATI normal. Am fost informați în această dimineață de faptul că acesta a fost găsit decedat în locuința sa. Necropsia va stabili ce anume s-a întâmplat. Colectivul SCJUPBT își exprimă regretul vizavi de această tragedie nemărginită„, au transmis reprezentanții Spitalului Județean Timișoara.

În acest caz, polițiștii din județul Timiș au deschis o anchetă pentru a stabili exact cum s-a întâmplat totul.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în care se efectuează verificări pentru stabilirea cauzei decesului„, a informat IPJ Timiș.