Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță că, în această lună, se deschid încă trei centre de vaccinare împotriva Covid-19. Acestea vor funcționa în Gătaia, Ciacova și Recaș, iar vaccinarea se va realiza cu Pfizer. Astfel, după ce vor fi operaționale cele trei centre amintite, în județul Timiș vor exista fluxuri de vaccinare în toate orașele mari.

Începând cu data de 13 aprilie, două centre noi: Gătaia (Casa de Cultură) și Ciacova (Kardinal One Medical) își vor începe activitatea pentru imunizarea populației cu vaccinul împotriva Covid-19 produs de compania Pfizer, iar cu data de 20 aprilie se operaționalizează și centrul de vaccinare din localitatea Recaș (Casa de Cultură). Odată cu intrarea în funcțiune a acestor centre, s-a asigurat la nivelul județului Timiș acoperirea întregii arii, creând posibilitatea populației să se vaccineze în cel mai apropiat centru de domiciliu“, a informat DSP Timiș.

De asemenea, autoritățile au decis, astăzi, ca șase fluxuri de vaccinare împotriva Covid-19, de la Centrul STPT din Timișoara, cu vaccinul AstraZeneca vor fi înlocuite cu fluxuri de vaccinare cu vaccinul Moderna. Fluxurile vor deveni operaționale începând cu data de 19 aprilie.