Preşedintele CJ Timiş, Alin Nica, a debutat relativ promiţător în noua funcţie. Deşi a fost atacat, în primele luni de mandat, pe reţelele sociale chiar de către unii dintre angajaţii CJT (la adăpostul anonimatului), Nica a dat semne că ar putea să se achite onorabil de poziţia importantă în care a fost ales. Doar că mai nou a devenit captivul unor reacţii pe Facebook la adresa partenerilor din USR.

După circul carantinării/necarantinării Timişoarei, Nica nu pierde nicio ocazie de a-l ataca pe primarul userist al municipiului. Chiar dacă şi Dominic Fritz petrece mult prea mult timp cu explicaţiile pe Facebook, cel care mereu aruncă piatra spre primărie e Nica.

Oare la ce se aşteaptă preşedintele CJT în urma acestui comportament politic infantil? Cetăţenii sunt sătui de scandalurile permanente dintre PNL şi USR de la nivel naţional, nu mai e nevoie de componenta locală a tămbălăului. Alin Nica nu se va profila niciodată ca un lider real utilizând în exces Facebook.

Poate ar trebui să vadă unde a ajuns predecesorul său de la şefia PNL din cauza consumului obsesiv de reţele sociale. În plus, Fritz nici măcar nu îi mai răspunde lui Nica. A delegat şi această sarcină (sic!) către viceprimarul Ruben Laţcău…

Pressalert (link)