Strategia de dezvoltare economică și socială a județului Timiș pentru următorii șapte ani este pusă în dezbatere publică de către consiliul județean. Reprezentanții instituției informează că invită comunitatea locală și mediul de afaceri să se implice cu scopul de a veni cu sugestii pentru îmbunătățirea calității vieții și atractivității județului.

Instituția elaborează în această perioadă „Strategia de dezvoltare economică și socială a județului Timiș 2021-2027”, prin care se stabilesc direcțiile clare de acțiune pe care va trebui să se concentreze dezvoltarea județului în următorii șapte ani. În contextul în care o strategie de dezvoltare trebuie să răspundă la nevoile locale de dezvoltare prin colaborarea și implicarea comunității, instituția invită timișenii și mediul de afaceri să contribuie efectiv la realizarea acesteia, prin completarea unor chestionare specifice până pe 20 mai 2021”, a informat CJ Timiș.

Chestionarele pot fi accesate pe site-ul Consiliului Județean Timiș și pe pagina de Facebook a Consiliului Județean, sau accesând direct următoarele link-uri:

✔️ populație: https://www.surveymonkey.com/r/QRZSQZY

✔️ mediul de afaceri: https://forms.gle/7iSLRr7gb824HFjA8

„Punem preț pe feedback-ul timișenilor și al comunității de afaceri. Strategia de dezvoltare economică îi are ca beneficiari finali și este o absolută normalitate și necesitate a-i consulta în elaborarea documentului. Îi încurajăm să acceseze chestionarele cu încredere, să ne spună cum percep ei prezentul și viitorul județului”, subliniază președintele CJ Timiș, Alin Nica.

Strategia este realizată în cadrul proiectului „Implementarea cadrului instituțional de dezvoltare strategică la nivelul județului Timiș”, finanțat cu bani europeni, în valoare de 564.000 lei, cu TVA inclus.