Maratonul Vaccinării „Pune Umărul pentru Timișoara” se bucură de un real succes. Încă de ieri, de la deschiderea evenimentului la ora 16.00, oamenii s-au așezat la coadă pentru a se imuniza împotriva noului coronavirus cu vaccinul Pfizer.

Direcția de Sănătate Publică Timiș a informat, în această dimineață, că până la ora 08.00, nu mai puțin de 1.452 de persoane s-au vaccinat în cadrul evenimentului desfășurat la Centrul Regional de Afaceri, dintre care 305 pe timpul nopții.

Printre cei care au ales să se imunizeze în cadrul Maratonului Vaccinării se numără și o parte din membrii trupei Cargo.

Vă reamintim că Maratonul Vaccinării „Pune Umărul pentru Timișoara” este un eveniment unic în România, care a început ieri, la ora 16.00, și se desfășoară până luni dimineața, la ora 08.00. În această perioadă sunt imunizați non-stop toți cetățenii doritori, nefiind nevoie de programare, ci vaccinarea se face doar cu buletinul.

În total, sunt disponibile aproximativ 10.000 de doze Pfizer, iar rapelul se va realiza printr-un maraton identic, peste 21 de zile.

În Maratonul Vaccinării sunt implicați sute de voluntari medici și asistenți de la toate spitalele timișorene și studenți mediciniști.