Domnul Florin Cîţu a debutat în funcţia de prim-ministru abordând un aer de rocker de liceu uşor derutat, care ştie că dacă poartă un tricou cu un band de metal e privit altfel de fetele din gaşcă.

Pe măsură ce a trecut timpul, domnul Cîţu, supranumit atacatorul monedei naţionale, a devenit tot mai înfipt, iar aerul de rockeraş a ajuns o amintire. Semn că a început să aibă acces inclusiv în zona de putere reală şi că băieţii i-au mai arătat, din când în când, câte un document clasificat mai interesant.

Deja nu mai vorbim de Florin, care a fugit în urmă cu ceva vreme din Parlament, în ziua în care trebuia să fie uns premier. În acelaşi timp, scoaterea pe tuşă a baronilor penelişti care îl susţin pe Ludovic Orban îl determină pe domnul Cîţu să poarte doar costum şi să încerce să proiecteze putere politică.

Rămâne de văzut dacă va rămâne pe acest trend până la mult aşteptatul congres al PNL sau vulpoiul Orban îl va scoate în decor. Cert e că deja domnul premier Cîţu a început să dea dovadă de aroganţă, boala grea a politrucilor din România.

Alte informații pe:

✔️ Inpolitics

✔️ Stiripesurse

Preluare foto: Caleaeuropeana