Cristian Moș, vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, nu mai vrea să conducă USR Timiș. Într-o scrisoare trimisă colegilor săi de partid, Moș anunță că nu va mai candida la alegerile interne din această vară din filiala județeană a USR Timiș, dar și că îl susține pentru funcția de președinte, în locul său, pe Dominic Fritz, primarul Timișoarei.

Astăzi sunt sigur că omul care poate să ducă mai departe misiunea USR Timiș, în următorii ani, și care poate să continue creșterea filialei județene este: Dominic Fritz. Cred că, cu el președinte, vom putea să ajunge să avem filiale în toate cele 99 de UAT-uri din județ și candidați foarte puternici pentru următoarele alegeri. Totodată, sunt sigur că rezultatele din executivul PMT o să inspire și o să încurajeze toți aleșii locali din județ în anii ce vin. La toate alegerile interne locale și județene am ales să nu susțin public vreo candidatură, dar de data asta o fac cu toata inima și cu maximă încredere. Chiar dacă aleg să nu mai candidez pentru funcția de președinte USR Timiș, vă asigur că munca pe care o voi face din structurile interne ale partidului o să fie cel puțin la fel de bună ca până acum. Nu mă voi culca pe o ureche“, a precizat Cristian Moș.

Moș și-a explicat decizia de a nu mai candida pentru un nou mandat de președinte al USR Timiș deoarece ar vrea să se ocupe de activitatea de la Consiliul Județean Timiș.