Medicul Virgil Musta, din cadrul Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, vede cu ochi buni relaxarea restricțiilor. Într-un interviu acordat pentru Antena 3, medicul timișorean a declarat că ultimele zile sunt primele în care spitalul a avut locuri libere în cadrul Secției de Anestezie și Terapie Intensivă, după mult timp.

E binevenită această regulă de relaxare, atâta timp cât nu frecventam locuri aglomerate. Dacă suntem într-o zona aglomerată e bine să avem masca la noi și să ne-o punem cât tranzităm zona respectivă. Astăzi și ieri au fost primele zile în care spitalul nostru a avut locuri libere pe secția AȚI. De anul trecut noi n-am mai fost într-o situație atât de bună. Foarte multă lume îmi spune că n-o să mă mai recunoască, pentru că s-au obișnuit cu imaginea mea cu masca. Iată că de acum încolo mă pot vedea și fără masca și să ne cunoaștem din nou„, a afirmat Virgil Musta.

Vă reamintim că, începând de sâmbătă, 15 mai, nu mai este nevoie să purtăm masca în spațiile exterioare. De asemenea, restricțiile de noapte au fost ridicate.