Viceprimarul USR Ruben Laţcău s-a făcut remarcat la un moment dat prin cererea sa de concediu de îngrijire a copilului. S-au făcut o serie de ironii în presă atunci, mai ales ca iniţial informaţia era că vicele userist s-ar fi speriat de problematica serioasă din primărie şi ar fi vrut să dea bir cu fugiţii. Dar, tănărul Laţcău a infirmat povestea şi a beneficiat doar de câteva zile de paternal.

De câteva zile, domnul viceprimar a revenit în atenţia presei în urma conflictului deschis pe care i l-a declarat longevivului director al Horticultura, Andrei Drăgilă, care refuză să se retragă din funcţie pentru a-i face loc unui viitor şef de la USR sau PNL.

Drăgilă invocă în aparărarea sa managementul bun şi experienţa. Laţcău îl acuză pe director că se apropie de 70 de ani şi că a stat destul pe funcţie. Vicele userist greşeşte flagrant dacă în loc de argumente vine în faţa opiniei publice cu reproşuri la adresa vârstei, mai ales că e pasibil de amendă din partea CNCD.

Nimeni nu spune că schimbarea nu poate aduce o dinamică pozitivă sau că Drăgilă e sudat de scaun, însă până una alta directorul actual al Horticultura ocupă postul de ani de zile în urma unui concurs, iar politic nu i se poate reproşa lipsa de orientare. A lucrat mult cu ţărănişti şi penelişti, dar a şi aranjat personal flori pe la evenimentele PSD.

Aşa că vicele Ruben trebuie să ştie că are un adversar serios în faţă, dar mai ales că administraţia e un domeniu greu, care nu seamănă cu viaţa la ONG şi/sau pe Facebook.

Cât despre atacul viceprimarului userist la adresa presei, pe moment ne abţinem…pentru că suntem curioşi ce mai urmează.

Alte informații AICI

Preluare foto: Facebook