Vești bune pentru persoanele care locuiesc în Moșnița Nouă. Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, a vizitat, astăzi, mai multe obiective din Timișoara, printre care și șantierul de pe drumul județean care leagă orașul de pe Bega cu Moșnița Nouă, șosea care va fi lărgită la patru benzi. Ministrul Dezvoltării a anunțat că în cel mult o lună și jumătate vor fi finalizate lucrările.

Am vizitat obiectivul de investiții pe care-l finanțăm prin PNDL legat de lărgirea la patru benzi a drumului județean Timișoara – Moșnița Nouă. Este o investiție finanțată cu 28 de milioane de lei de la bugetul Ministerului Dezvoltării și la care am constatat că lucrările sunt aproape de finalizare. Sigur, la un pod mai sunt lucrări de lărgire, dar această investiție mai mult ca sigur în această vară, într-un termen de o lună, o lună și jumătate va putea fi predată complet beneficiarului care în acest caz este Consiliul Județean Timiș, fiind vorba de un drum județean„, a declarat ministrul Dezvoltării.

De asemenea, Cseke Attila a anunțat că, printr-un program național de 240 de milioane de euro, Ministerul Dezvoltării intenționează să construiască 140 de creșe, primele încă din această vară în municipiile reședință de județ, printre care și Timișoara.

Totodată, ministrul Dezvoltării a vizitat viitorul centru de artă și tehnologie MultipleXity, dar și stadionul „Dan Păltinișanu”, care urmează să fie demolat pentru a fi ridicată o arenă nouă.