Vicepreședintele PNL Sector 1 Dragoș Preda este noul șef al Societății Naționale de Radiocomunicații. El îl înlocuiește, în urma unei decizii a Consiliului de Administrație al SNR, pe Eugen Brad, unul dintre profesioniștii de top din România în acest domeniu, așa cum arată Hotnews.ro.

Eugen Brad lucrează de mai bine de 20 de ani în SNR, ocupând diverse poziții în trecut, inclusiv pe cea de director tehnic.

Deși a reușit să scoată la liman Societatea Națională de Radiocomunicații și să o aducă pe profit, Brad a fost înlocuit fără nicio justificare, ba din contră statul va trebui să îl despăgubească. Fostul director a declarat pentru Hotnews că e posibil să părăsească SNR:

Nu știu, asta rămane să mă gândesc. Probabil că nu. Nu am fost membru de partid în viața mea, nici măcar membru PCR. Sunt în SNR din 1997, am venit ca inginer aici. Am avut rezultate bune în mandat – în ultimii 4 ani am fost doar pe profit în condițiile în care veniturile de la TVR și Radio au scăzut, deoarece am retehnologizat rețelele.”

Mai multe detalii AICI.

Preluare foto: arhiva.comunic.ro