Cele aproape 3.000 de persoane care au fost imunizate în cadrul primei ediții a Maratonului Vaccinării de la Spitalul Militar Timișoara sunt așteptate pentru a le fi administrată doza de rapel. Începând de astăzi și până în data de 1 iunie se desfășoară a doua ediție a evenimentului, pe stadionul CFR din Timișoara.

A doua ediție a maratonului de vaccinare vine, pe lângă rapelul asigurat celor vaccinați cu prima doză de Pfizer, cu posibilitatea vaccinării elevilor din municipiul Timișoara cu vârsta de peste 16 ani împotriva SARS-CoV-2. Campania de imunizare a elevilor este susținută de către Inspectoratul Școlar Județean Timiș. Activitatea de vaccinare a elevilor și cadrelor didactice, care doresc în mod voluntar să se imunizeze, se va desfășura zilnic începând cu ora 12.00“, a transmis Spitalul Militar Timișoara.

De asemenea, pe perioada maratonului de vaccinare se pot imuniza împotriva noului coronavirus și persoanele nevaccinate încă, fără a fi necesară o programare prealabilă.

Ediția a doua a Maratonului Vaccinării se desfășoară la nivel național în perioada amintită, evenimentele fiind organizate de Ministerul Apărării Naționale.