Economia duduie, maratoanele de vaccinare înfloresc, oamenii de la sate și orașe sunt fericiți, țara e prima pă Europa.

Acesta este tabloul feeric livrat de PNL românilor. Zi de zi, oră de oră, ceas de ceas. Cu Klaus Werner Iohannis la Cotroceni și Florin Cîțu la Victoria i-am depășit la creștere economică pe nemți, francezi, olandezi, etc.

Noua Elveție e România „guvernului meu”.

Stop!

Să depășim propaganda oficială, susținută cu bani grei pe motiv de pandemie și să vedem unde suntem azi. Cum unde? În pragul celui de-al XIII-lea congres al Penele. Care congres îl va propulsa pe Florin Cîțu, acuzat în trecut că a pus la cale un atac la moneda națională, în fruntea partidului care azi guvernează România.

Pe sistemul cine nu e cu mine are ceva cu șefu’ Iohannis, Florinel de la Vâlcea, care poartă tricouri cu trupe rock, și-a anunțat candidatura la șefia PNL, înconjurat de tot felul de șefi, șefe și șefuleți ai partidului, mulți dintre ei fiind până mai ieri în siajul lui Ludovic Orban.

Dar…pentru că li s-a spus că „sistemul” e cu Cîțu, toți s-au aliniat, unii din oportunism, alții de frica trecutului personal, probabil că foarte puțini din convingere. Una peste alta, de azi PNL intră în zodia speculanților de tot felul. Politici, bancari, etc. Toate proiectele mari pe care România le va rata din cauza unei guvernări dezastruoase vor fi prezentate ca viitoare realizări, semnate evident Cîțu.

Cât va ține șandramaua?

Nu mai contează! Pentru ei e important să-și consolideze pozițiile de forță în stat. Pe cine credeți că interesează, spre exemplu, că statul maghiar acordă subvenții agricultorilor cu dublă cetățenie din județele Harghita și Covasna? Sau că în România lui Iohannis s-au instituit atentatele cu bombă?

Preluare foto: dc360.ro