PSD Timișoara și-a ales conducerea, în această seară. Mihai Ritivoiu a fost confirmat în funcția de președinte al PSD Timișoara, fiind singurul candidat înscris în cursă.

PSD nu a crezut de foarte multe ori în forțele proprii, altfel ce motive am fi avut să scoatem fiecare candidat la primărie cu doar trei luni înainte de alegeri. Avem o ocazie unică în 2024. Asistăm la o prestație absolut lamentabilă a actualilor conducători locali, fie că vorbim de primari sau de președintele Consiliului Județean Timiș. Sunt prea mici pentru niște pălării așa de mari. Modul absolut jalnic în care guvernează actuala coaliție PNL-USR, modul în care Timișoara este într-o stare deplorabilă și se află la un pas de incapacitate de plată, modul în care acești parteneri de guvernare se vânează și se acuză reciproc este absolut tragic. Numai un orb nu poate să vadă că Timișoara este la un pas să se ducă pe râpă cu totul. Avem trei ani să construim o alternativă și să arătăm timișorenilor că au de ce să ne voteze”, a declarat Mihai Ritivoiu.

Ritivoiu este membru al PSD Timiș de 15 ani și a condus cu titlu interimar PSD Timișoara încă din toamna anului când, după ce vechile conduceri au demisionat ca urmare a rezultatelor slabe obținute la alegerile locale.