Rozătoarele au pus stăpânire pe cel mai bengos sector al Capitalei. Sau, dacă vreți să reformulăm, șobolanii au luat cu asalt cel mai bogat sector din București. Indiferent de prezentare, realitatea este una singură: actuala guvernare a eșuat. Ce se întâmplă în parohia atee a doamnei Clotilde Armand e valabil în multe alte locuri din țară, doar că circul exportat de franțuzoaică nu e atât de vizibil. Dar, pe fond ce fac reprezentanții guvernării PNL-USR? Își consolidează pozițiile, impun oameni de casă și bani în funcții, se luptă între ei și cam atât. E o șobolănie generalizată.

PNL, mascarada democrației interne


În loc să fie preocupat de buna guvernare, Partidul Național Liberal e în focurile alegerilor interne. Care vor avea loc în septembrie. Pentru tron se luptă Ludovic Orban, exponent cu toate atributele a vechiturilor din politică și Florin Cîțu, băiat de băiat, idol al noului val al politicii, adică un personaj care de bucurie că are loc la masă cu diverși oficiali europeni ar face orice. Chiar să îndatoreze pe veci România.


USR

Partidul domnului Barna se pregătește temeinic pentru un viitor de lungă durată în opoziție. Probabil însă că foarte puțini dintre useriști cred asta, pentru că puterea i-a amețit de cap pe mulți dintre ei. Trebuie înțeleși…totuși să treci de la biclă și troti la limuzină cu șofer și protecție informativă e un salt destul de mare. Chiar un șoc de natură culturală…

Va urma

Preluare foto: stirileprotv.ro