Dominic Fritz vrea să conducă USR Timiș. Primarul Timișoarei a scris, într-un mesaj postat pe Facebook, că ieri și-a anunțat colegii din USR-PLUS cu privire la candidatura sa la președinția filialei Timiș a partidului.

După cum probabil ați aflat, justiția a aprobat de curând fuziunea dintre partidele USR și PLUS care s-au prezentat la alegeri, în ultimii doi ani, într-o alianță. Acum suntem un singur partid care are datoria față de voi, cei care ne-ați ales, să fim partidul care are nu doar voința, ci și puterea să schimbe România în bine. Candidez pentru că o resimt ca responsabilitatea mea de a pune în slujba acestui proiect unificator toată greutatea funcției mele, experiența mea de a coagula oameni și viziunea mea europeană pentru o nouă cultură politică”, a scris Dominic Fritz, pe rețeaua de socializare.

Fritz a mai adăugat că prioritatea lui este Timișoara, dar că împreună cu colegii din USR „vreau să ducem mesajul USR-PLUS de transformare în tot județul. Timișoara va genera bunăstare și progres și pentru Timiș dacă vom avea capacitatea să transmitem bune practici de guvernare și soluții inovatoare în fiecare comunitate din jur”.