Alina Gorghiu, aleasă senator PNL pe listele din Timiş, a lansat, astăzi, pe pagina sa de Facebook (link) un mesaj clar de susţinere pentru Florin Cîţu, în cursa pentru şefia partidului.

Nu că ar fi vreo surpriză pentru cineva poziţionarea doamnei senator, fiind de notorietate relaţia apropiată dintre soţul său şi Cîţu. Vechile poveşti despre diverse slalomuri vizând sistemul bancar românesc făcute de tandemul Lucian Isar-Florin Cîţu.

E de aşteptat însă ca pe măsură ce se va apropia congresul PNL, tensiunea din filiala Timiş să crească, deoarece aici Ludovic Orban are destui susţinători. Printre aceştia se numără şi Sorin Supuran, influent om de afaceri, care şi-a exprimat deschis susţinerea pentru Orban.

Tot pe Facebook. Legat de fondul mesajului de azi al doamnei senator, trebuie consemnat că de fiecare dată când doamna Gorghiu atacă PSD unii dintre actorii din zona politică zâmbesc, deoarece se ştie că între grupurile parlamentare de Timiş ale PNL şi PSD e o veche şi consolidată prietenie. Încă din vremea când USL făcea furori.

Sigur că nu spre beneficiul judeţului sau al cetăţenilor săi, dar acesta e deja un alt subiect. Revenind la situaţia din PNL Timiş, este aşteptată poziţia oficială a liderului filialei, Alin Nica.

Preluare foto: Facebook