Combinaţiile puturoase care se fac în zona imobiliară Giroc au depăşit orice limită!

Pe vremuri o comună apreciată pentru oamenii gospodari de acolo şi administraţia modernă, Girocul a ajuns azi sub stăpânirea unor clanuri gonflate din care fac parte tot soiul de personaje dubioase combinatori lipiţi de primărie, politicieni şi foarte rar oameni de afaceri adevăraţi.

E un haos edilitar incredibil, se construieşte cu o furie greu de stăpânit, iar primarul în exerciţiu, longevivul domn Toma a pierdut controlul. Şi mai grav pentru el a început să fie sifonat de cei care în trecut îi pupau inelul. Ghinion! De câteva zile, jurnaliştii de la Vocea Timişului publică un serial extrem de interesant despre halucinantele hăţişuri ale administrării teritorului comunei.

În anchete apar nume şi date care ne arată că lucrurile în primăria Giroc sunt grave. Faptele dovedite de auditorii Camerei de Conturi Timiş, care trebuie felicitaţi pentru curaj, ne indică modul în care statul este prejudiciat. În condiţiile în care se cam ştie cine sunt cei PSD şi PNL Timiş care învârt lucrurile acolo este de apreciat faptul că funcţionarii de la Camera de Conturi nu au pus batista pe ţambal.

Chiar dacă ştim că presiuni sunt şi au fost. De asemenea, jurnaliştii care fac o anchetă profesionistă legată de ce se întâmplă la Giroc trebuie protejaţi de instituţjile statului, pentru că deja au început ameninţările.

Va urma!

Articol pe larg AICI (VoceaTimisului)