Motto: “Mă înec în ochii tăi, la la lei
           Plânge lumea dupa ei, la la lei”  (O-Zone)

Aflată la Deva, la o întâlnire cu sindicaliștii, ministrul Muncii, doamna Raluca Turcan, a comis-o din nou.

Aveți șansa să mă priviți în ochi. Câți au șansa asta? Nu toată lumea. Deci, aveţi şansa să mă priviţi în ochi!“, le-a spus Turcan oamenilor, într-un exces de aroganță, fără precedent. Doamna ministru a devenit celebră pentru gafele colosale pe care le face în spațiul public, încă din perioada debutului său în politica mare. Dacă cineva are curiozitatea să afle câte enormități a lansat Turcan în toți acești ani, în care avem “șansa” să o vedem în tot felul de poziții guvernamentale și parlamentare, e suficient să caute pe Google și va găsi sute de relatări despre aberațiile rostite de actuala ocupantă a postului de ministru al Muncii.

Dar, mai contează în România zilelor noastre câtă minte au cei care ne conduc?

Proabil că nu…Iată ce a afirmat colegul de coaliție a doamnei Raluca Turcan, useristul Emanuel Ungureanu, despre recenta afirmația arogantă a celei care la un moment dat nu știa nici ce vârstă are:

Am avut această şansă să pot să o privesc în ochi. Doamna Turcan are capacitatea, din păcate, să te privească în ochi și să te mintă extraordinar. Este o capacitate cu totul deosebită să te uiţi în ochii omului, să îi spui “Îţi spun adevărul!” şi, de fapt, să îi spui cu totul altceva pentru că ideea de 70 de ani, prima, a zis-o chiar ea”, a precizat Ungureanu, cu referire la creșterea vârstei de pensionare pentru femei, propunere lansată de Raluca Turcan.

Alte informații AICI

Preluare foto: SNGJD