Condiții ca-n occident pentru copiii și tinerii din comuna Boldur, din județul Timiș, care doresc să facă mișcare. Recent au fost finalizate lucrările la sala de sport din localitate, în urma unei investiții de aproximativ 1,5 milioane de euro. Banii au fost alocați de către Guvern, prin Compania Națională de Investiții. Pentru că în următoarele zile va fi realizată recepția lucrărilor, angajații primăriei au început curățenia în interiorul clădirii.

Sala de sport este echipată pentru jocuri de fotbal, baschet, volei, handbal și tenis de câmp. Ca și echipamente, sala este prevăzută cu sistem video, sistem audio, sistem antiincendiu, panouri solare pentru încălzirea apei, termoventilație aer cald-rece și sistem de alarmă. Pe lângă terenul modular principal (import Suedia), sala mai cuprinde: vestiare gazde (băieți/fete) , vestiare oaspeți (băieți/fete), vestiar pentru antrenori/profesori, tribună, grupuri sanitare și cabinet medical de prim-ajutor”, a informat Primăria Boldur.

Lucrarea de construcție a sălii de sport a început în aprilie anul trecut, fiind adjudecată de un antreprenor general din București.