Sunt alegeri interne în organizația USRPLUS Timișoara. Reprezentanții formațiunii politice au anunțat că începând de ieri, 1050 de membri USRPLUS Timișoara sunt așteptați la urne pentru a alege președintele și conducerea locală. Alegerile sunt primele organizate după fuziunea dintre partidele USR și PLUS și au loc la sediul USRPLUS din Timișoara.

Cei 1050 de membri așteptați la urne vor desemna prin vot președintele filialei Timișoara, vicepreședinții și membrii Biroului Local și delegații pentru conferința județeană unde va fi ales președintele USRPLUS Timiș, Biroul Județean și delegații pentru congresul național. Comisia electorală din Timișoara a validat candidaturile, pentru care membrii aveau obligația să transmită un CV profesional, însoțit de o prezentare a activității politice și de un program”, a informat USRPLUS Timiș, prin intermediul unui comunicat de presă.

Pentru președinția filialei Timișoara și-au anunțat candidatura Sorin Șipoș, șeful campaniei electorale al lui Dominic Fritz pentru alegerile de anul trecut, și Mircea Vancia, membru în Biroul Județean PLUS, responsabil de organizare.

Pentru Biroul Local, conducerea executivă a filialei Timișoara, au fost validate 35 de candidaturi, iar pentru delegați s-au înscris 275 de membri.