USRPLUS Timișoara are un nou președinte, începând de ieri. Este vorba de Sorin Șipoș, fostul șef al campaniei lui Dominic Fritz pentru Primăria Timișoara. Acesta a obținut 60% din voturile exprimate de membri filialei USRPLUS Timișoara, în cadrul primelor alegeri interne organizate după fuziunea celor două partide. Contracandidatul său în lupta pentru această funcție a fost Mircea Vancia.

În total, Biroul Local Timișoara va avea 15 membri. Vicepreședinții sunt, în ordinea voturilor obținute, consilierii locali Vlad Boldura, Răzvan Stana, Rodica Militaru, Răzvan Negrișanu, Mihaela Rusu, unul dintre membri fondatori ai USR, și Raul Olajos, președintele grupului USRPLUS din Consiliul Județean Timiș. Au mai intrat în Biroul Local Ovidiu Merean, Andrei Meșter, Paula Romocean, Emanuel David, Raluca Buhaș, Patricia Blidariu, Alexander Bran și Cătălina Jahn.

Sorin Șipoș este un om care unește, care ce spune face. Am încredere că va reuși să construiască o filială locală ce va fi un model de organizare, modernă și aproape de timișoreni, va ridica standardele în politica locală și va fi un aliat pentru administrație„, a declarat Dominic Fritz.