S-au distrat, iar apoi s-au luat la ceartă. O mașină a fost incendiată, în această noapte, în fața unei case din localitatea Giarmata, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru stingerea flăcărilor. De asemenea, polițiștii din județul Timiș au deschis un dosar penal pentru distrugere.

În cursul acestei dimineți, în jurul orei 04.20, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Timișoara au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că în localitatea Giarmata ar fi izbucnit un incendiu la un autoturism parcat. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, constatând faptul că cele sesizate se confirmă. De asemenea, a fost prezent și un detașament de pompieri care a reușit stingerea incendiului. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, în care se fac cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor producerii evenimentului”, a transmis IPJ Timiș.

Un bărbat care locuiește în Giarmata a postat mai multe filmulețe pe Facebook, în care se poate observa că în casa în fața căreia mașina a luat foc a avut loc un chef, noaptea trecută.

După o noapte cu chiote și muzică dată la maxim, atenți protejați de polițiști, și-au dat foc la mașini. O scenă specifică Ferentariului, cu indivizi tatuați, Maserati și amenițări. În Giarmata noastră de toate zilele. Cu binecuvântarea primarelui, să-i trăiască copiii pe care nu-i are”, a scris bărbatul, pe Facebook.

Foto: Facebook Laurențiu Ștefănescu