Este scandal în cadrul Aeroportului Internațional Timișoara. Asta după ce, ieri, prin intermediul unui comunicat de presă, s-a anunțat că noul terminal de sosiri externe pentru pasageri al aeroportului nu se va mai inaugura luni.

Vă informăm că vizita de lucru a Ministrului Transportului și Infrastructurii anunțată pentru data de 12 iulie 2021, de către Aeroportul Internațional Timișoara ”Traian Vuia”, nu va avea loc la această dată. Eroarea aparține echipei de comunicare a Aeroportului Internațional Timișoara. Ne cerem scuze pentru informația eronată, vom reveni către dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil cu detalii despre data și programul vizitei de lucru”, scrie în comunicatul transmis de Aeroportul Internațional Timișoara.

Însă, se pare că motivul anulării inaugurării este cu totul altul. Daniel Groza, purtător de cuvânt al Aeroportului Internațional Timișoara, a anunțat, pe Facebook, că și-a dat demisia din această funcție revoltat de conținutul comunicatului de presă de mai sus. Mai mult, Daniel Groza susține că noul terminal nu se mai inaugurează pentru că nu există autorizația necesară de la ISU.

Evenimentul nu a fost anulat din cauza unei greșeli a “echipei de comunicare” și eu nu sunt dispus să îmi asum o vină care nu îmi aparține. În aceasta dimineață, am transmis demisia mea pe e-mailurile instituției”, a precizat Daniel Groza.