Scandalul dintre cele două tabere din PNL Timiș se pare că este departe de a se finaliza. Deputatul Claudiu Chira, un susținător al consilierului local Raul Ambruș, a scris, ieri, pe Facebook, că secretarul general al PNL Timiș, Dănuț Groza, ar fi schimbat yala de la ușa partidului și a luat cheia.

Fiind plecat la București în ultimele zile, am aflat cu surprindere că nu se mai poate intra în sediul de la partid deoarece nu se mai potrivesc cheile de la intrare. Am fost sunat de mai mulți colegi și colaboratori care voiau să intre în sediu, dar nu au putut deschide ușa. După mai multe telefoane am aflat că secretarul general Dănuț Groza a schimbat yala pentru ca membrii aleși ai PNL Timișoara să nu mai poată intra, după ce președintele Raul Ambruș și mai mulți colegi au mers vineri pentru a face o poză, fotografia pe care o știți deja. Mi se pare incredibil și inadmisibil ce se întâmplă, cu atât mai mult cu cât spre exemplu eu ca deputat, dar și restul colegilor parlamentari, avem cabinetele parlamentare acolo și plătim cheltuieli de întreținere. Practic, se îngrădește și dreptul la muncă a acelor oameni care nu mai pot merge la birou. Consider că Alin Nica și Dănuț Groza nu pot trata PNL Timiș ca pe Căminul Cultural de la ei din sat, să chemi primarul cu cheia să deschidă. PNL Timiș arată pe zi ce trece ca un partid luat captiv de niște primitivi și cei care am mai rămas trebuie să luptăm până la capăt pentru a reda membrilor libertatea și democrația internă”, a precizat deputatul Claudiu Chira.

Vă reamintim că în PNL Timiș s-au format două tabere după ce alegerile interne din PNL Timișoara au fost anulate cu scandal de către Alin Nica, liderul interimar al organizației județene. Totuși, cu girul președintelului PNL, Ludovic Orban, susținătorii lui Raul Ambruș au continuat alegerile, consilierul local obținând cele mai multe voturi în fața contracandidatului său, viceprimarul Cosmin Tabără.