Dominic Fritz nu dă semne că ar intenționa să-și facă publice diplomele de studiu și nici domiciliul. Asta deși două proiecte de hotărâre în acest sens au fost adoptate în această săptămână.

În încercarea de a-l provoca pe primarul Timișoarei să publice aceste documente, Nicolae Robu a și făcut acest lucru, postând pe pagina sa de Facebook fotografii cu toate diplomele obținute, dar și cu buletinul, din care se observă că are domiciliul în Timișoara.

În această seară, și Mihai Ritivoiu, președintele PSD Timișoara, a făcut același lucru. De asemenea, PSD Timiș a transmis un comunicat de presă prin care anunță că lansează campania „Identity Challenge #cineestitufritz”.

Provocată de atitudinea arogantă, duplicitară și tot mai isterică a primarului Dominic Fritz și de refuzul acestuia de a-și publica documentele de studii și de domiciliu, echipa PSD Timișoara lansează o inițiativă în spațiul virtual: Identity Challenge #cineestitufritz. Această campanie are și un motto: Cine eşti dumneata cu adevărat, domnule Fritz? De cine şi de ce te temi?, pentru că PSD Timișoara crede că sub aspectul imaculat al primarului, vândut nouă ca un produs exclusiv de marketing și de PR plătit scump, se ascunde ceva ce acesta nu dorește să fie dezvăluit. Opoziția USR Timişoara față de publicarea de către aleşii locali a diplomelor de studii şi a localității de domiciliu, este o reacție total lipsită de transparență, acel ”concept” pe care și-au condus aproape toată campania de alegeri pentru Primăria Municipiului Timișoara și pe care îl resping acum prin invocarea unor argumente puerile. Am înțeles că #farapenaliinfunctiipublice a fost un praf în ochi, asta a devenit deja foarte clar, dar vrem să ne convingem că și #transparența este tot o temă folosită doar ca o momeală pentru obținerea unor voturi în plus”, a transmis PSD Timiș.