Ce se întămplă azi în PNL Timiş are legătură cu jocurile pe care le face doamna senator Alina Gorghiu, care a atras organizaţia în războiul dintre Ludovic Orban şi Florin Cîţu. Lucrurile sunt extrem de simple, soţul Alinei Gorghiu fiind Lucian Isar, despre care se spune că e cel care conduce Guvernul, Cîţu fiind doar o proiecţie bună de prezentat ca alternativă la învechitul Orban.

Astfel că doamna senator de loc din Tecuci, adică fără nicio legătură cu Timişul, l-a convins pe Alin Nica sa se poziţioneze de partea lui Cîţu.
Partea urâtă din filmul acesta prost e că Nica, actualul lider interimar al filialei, preşedintele CJT, a fost susţinut în trecut de Ludovic Orban. Adica în vremea în care Nicolae Robu dicta în filială. Iar acum, în urma manevrelor lui Gorghiu, Nica i-a întors spatele lui Orban.

Cam nasol, nu?

Acum, organizaţia a ajuns de râsul ţării în urma unor ridicole scandaluri, care au arătat că adevăratele preocupări ale peneliştilor sunt legate strict de combinaţii şi afaceri de partid. Echipele care se confruntă pentru putere în PNL Timiş nu au vreun program sau o viziune adminstrativă.

Ar fi comic să credem aşa ceva. E vorba doar de o ciolaniadă ordinară, care are conexiuni cu marea luptă de la Bucureşti.

Revenind la doamna Gorghiu, e sesizabil faptul că această îşi urmăreşte mereu interesele personale şi promovarea camarilei. Şi-a infiltrat apropiaţii pe unde a putut, pe la Apele Române, iar mai nou la loterie, după cum putem vedea din articolul publicat de DeBanat despre celebra Mihaela “Bubu” Calescu, mutată din fotoliu în fotoliu doar pentru că e fana doamnei Gorghiu.

Nu e singura, a mai fost un fan implantat tot la ABA Banat şi mai sunt şi ale cliente politice care lucrează pentru doamna senator Gorghiu, dar sunt plătite de la stat. În timp ce tot doamna Alina Gorghiu susţine “depolitizarrrea” instituţiilor publice şi stoparea risipei de bani publici.

Alte informații AICI