Performanță demnă de toată lauda. Patru absolvenți ai clasei a VIII-a din județul Timiș au reușit să intre la liceu cu media generală 10.

Astăzi, Ministerul Educației a publicat, pe site-ul admitere.edu.ro, rezultatele după prima etapă de repartizare computerizată la liceu. Astfel, potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Școlar Timiș, au fost admiși în clasa a IX-a 2.952 de candidați, dintre care 2.879 din Timiș și 73 din alte județe. Dintre aceștia, 1.885 au fost repartizați la filiera teoretică, iar 1.067 la cea tehnologică.

Conform calendarului admiterii în învățământul liceal de stat, în perioada 25 – 28 iulie candidații repartizați în prima etapă vor transmite/depune dosarele de înscriere la secretariatele liceelor în care au fost admiși.

Cinci elevi din Timiș nu au putut fi admiși în prima etapă, întrucât nu au completat suficiente opțiuni, astfel că vor intra în a doua etapă de repartizare computerizată.

În total, la nivelul județului Timiș au rămas disponibile pentru etapa a doua de repartizare computerizată 346 de locuri, plus alte 55 la specializări vocaționale.