Peneliştii timişeni se fac de râs în fiecare zi.

Este incredibilă disoluţia acestei organizaţii populată de tot felul de vedete media ale PNL, cum ar fi Alina Gorghiu, senator sau deputatul Ben Oni Ardelean, personaje care se produc în online şi pe tv de ani de zile.

Unde mai punem faptul că Alin Nica, cel care teoretic este preşedintele filialei, conduce Consiliul Judeţean Timiş. Şi-ar imagina cineva că vreunul dintre foştii şefi ai CJT să fie transformat în minge de ping-pong de subordonaţii săi de la partid?

Dezbinată din cauza trădărilor şi a jocurilor obsesive pentru putere (a se citi bani), organizaţia Timiş a PNL a eşuat în pragul alegerilor interne.

Unul dintre elementele care au condus la această situaţie are legătură şi cu incapacitatea lui Nica de a controla grupările din filială. Vorbim de o structură fracturată. Dovadă şi recentele comunicări publice ale revoltaţilor din PNL Timiş.

În acest vacarm politicianist cine crede că peneliştii mai sunt preocupaţi cumva de guvernare e cel puţin naiv. Asistăm probabil la cea mai dezastruoasă conducere judeţeană din ultimii 30 de ani.

Dar…tupeul şi indiferenţa politrucilor din PNL nu au margini. Iar până în 2024 mai e mult…

Alte informații AICI