Ludovic Orban este încă preşedintele PNL, chiar dacă interimarul Alin Nica îl contestă.

Atras de senatorul Alina Gorghiu în echipa Cîţu, Nica şi-a trădat principalul susţinător din trecut, adică fix pe Ludovic Orban. Incapabil să facă echipă cu cineva şi controlat prin sistem remote de către pedelistul Groza de la Sânnicolau Mare, actualul şef al PNL Timiş a aruncat filiala în aer.

Dovadă că cei care se află în conducerea PNL Timiş, indiferent de tabără, sunt incapabili să gestioneze succesul electoral de anul trecut şi îşi bat joc de votul susţinătorilor. Cumva nu e de mirare că PNL Timiş a ajuns în această situaţie.

Dacă facem un arc peste timp, putem să observăm efectul nociv pe care l-au avut metodele politicianiste ale doamnei Gorghiu, în vremea când doamna conducea PNL. Vechii liberali din Bucureşti consideră că Alina Gorghiu e responsabilă pentru falimentul organizaţiei Bucureşti, care e vizibil şi azi.

Aşa că victoriosul Nica de anul trecut riscă să ajungă un looser politic, în ciuda funcţiei administrative importante pe care o deţine.

Revenind la alegerile interne, Ludovic Orban i-a atras atenţia lui Alin Nica în legătură cu abuzurile care au loc în filiala Timiş.

Alte informații AICI & AICI

Preluare foto: opiniatimisoarei.ro