Corina Şuteu a băgat în ceaţă proiectul Timişoara Capitală Europeană a Culturii

La sfârșitul săptămânii trecute, Comisia Europeană a publicat raportul de monitorizare al panelului de experți și și-a exprimat îngrijorarea că termenul de înființare a unui ”ecosistem cultural,” din care să facă parte Ministerul culturii, prin AFCN și fel de fel de asociații satelit, având, ca ventuză de bani, Centrul de Proiecte, duce la întârzierea demarării programului ”Timișoara – Capitală Europeană a Culturii.
Struțo-cămila din mintea expertei – cu zero proiecte culturale de anvergură – a fost trimisă la plimbare. Timișorenii pot trece decontul prestațiilor sale la capitolul pierderi. Vorba șmecherului din Flora: ”altul mai gras, că ăsta s-a ras.”
” – romanialibera.ro

Potrivit unui raport de monitorizare al Comisiei Europene, primăria Timişoarei trebuie să continue colaborarea cu Asociaţia Timişoara Capitală Culturală (TM2023). Iată că primarul Dominic Fritz primeşte o bilă neagră şi e obligat să-şi recunoască greşeala de a pleca urechea la diverşi aventurieri din zona culturală.

Nici venirea la Timişoarei a doamnei Corina Şuteu (vezi cazul poneiului roz cu svastică link) nu a adus nimic bun pentru proiect, ba din contră. Chiar dacă doamna Şuteu s-a produs recent pe postul public de televiziune şi a încercat să dreagă busuiocul, poneiul roz a eşuat lamentabil. Mai multe detalii în România Liberă (link).

Preluare foto: vice.com