Noua componență a Biroului Politic Județean PNL Timiș, în urma alegerilor interne de sâmbătă, a fost anunțată de către reprezentanții organizației județene a partidului.

Astfel, pe lângă președintele Alin Nica, Biroul Politic Județean este condus și de doi prim-vicepreședinți. Este vorba de deputatul Marilen Pirtea, rectorul Universității de Vest din Timișoara, și Dănuț Groza, primarul orașului Sânnicolau Mare.

De asemenea, vicepreședinți au fost votați Ștefan Varga, Alexandru Proteasa, Raul Cozarov, Marcel Avram, Octavian Crețu, Ionel Lupu, Cosmin Tabără și Darius Postelnicu.

Totodată, ca membri ai Biroului Politic Județean au fost aleși Lucian Blaga, Nicolae Bitea, Ionuț Stănușoiu, Cosmin Costa, Ovidiu Drăgănescu, Marin Popescu, Vasile Bejera, Andrei Cotețiu, Marius Hiticaș, Florin Cheaua, Bono Cucalan, Vasile Ciuruș, Iosif Nicoară, Mircea Mirean și Sorin Mușuroi.

PNL Timiș mai informează că trezorier este Mircea Untar, iar Comisia de Onoare și Arbitraj este condusă de Andrei Zorilă.

„Îi felicit pe cei care au fost aleși în funcții de conducere și în Biroul Permanent Județean, lor li se vor alătura alți colegi, la fel de buni, într-o extindere menită să asigure o mai bună reprezentativitate. Cred în luarea deciziilor prin consultare și am convingerea că formula în care conducem împreună organizația ne va aduce succesul în 2024”, a declarat Alin Nica.