Judecătoarea Adriana Stoicescu a scris, în ultimele zile, două mesaje pe Facebook cu privire la mișcarea LGBT, care au devenit virale. În ultima postare, care a fost distribuită de peste o mie de ori, fostul președinte al Tribunalului Timiș, afirmă faptul că nu înțelege de ce cei care fac parte din minoritățile sexuale trebuie să iasă în stradă și că ceea ce se întâmplă în dormitorul lor îi privește.

„Nu mă puteți obliga să accept că omul trebuie lăsat să se simtă Dumnezeu ca să fiți voi fericiți. Suntem miliarde cei care credem în El. Nu vă obligă nimeni să simțiți ca noi. Dar nici pe noi nu puteți obliga să acceptăm că vreți să schimbați lumea, așa cum a fost creată de Dumnezeu. Ce faceți în dormitor vă privește. Nu mă interesează că Ionică se iubește cu Petrică sau că Vasilică se iubește cu poneiul. E problema lor. Dar de ce trebuie să vă venerăm pentru asta? De ce trebuie să ieșiți în stradă, iar noi să ne închinăm în fața voastră? De ce trebuie să dăm la o parte două mii de ani și o Carte? De ce trebuie să vă lăsăm să le vorbiți copiilor despre normalitatea voastră, dar nu le putem vorbi despre El?”, a afirmat Adriana Stoicescu.

De asemenea, judecătorul timișorean a precizat că cei care fac parte din mișcarea LGBT își serbează „sexualitatea, nu iubirea și nici libertatea”.

Aveți tot dreptul să vă simțiți liberi. De 30 de ani nimeni nu vă mai incriminează. De ce trebuie să ne incriminați pe noi? Putem trăi împreună, știu asta. Dar voi vreți mai mult. Vreți să deveniți majoritari. Și e simplu. Copiii de 13, 14 ani sunt ușor de influențat și convinși că libertatea absolută e calea spre fericire. Voi celebrați iubirea, noi celebrăm Iubirea. Marșul nostru se cheamă Înviere. Iubirea noastră e Iubirea Lui. Avem voie să spunem asta? O mână de politruci pătați la suflet a pornit un război cu Dumnezeu și vreți ca noi să tăcem? Nu putem. Voi vă serbați sexualitatea, nu iubirea și nici libertatea. Sunteți îndreptățiți să o faceți. Dar lăsați-ne și pe noi să ne serbăm Iubirea. Lăsați-ne să ieșim în stradă și să vorbim despre Cuvântul Întrupat. Primul cuvânt rostit de prunc este mama. Oricât încercați să schimbați asta, peste milioane de ani va fi tot așa. Vreți să vă cununați? Cununia este o taină, la fel ca preoția. Oricât încercați să schimbați asta, peste mii de ani va fi la fel. Vreți să Îl înlocuiți? Puteți să încercați. Nu veți reuși niciodată. Pentru că războiul ăsta nu este decât veșnicul război dintre bine și rău, dintre Dumnezeu și cel căzut”, este de părere fostul președinte al Tribunalului Timiș.

Vă reamintim că în această săptămână are loc la Timișoara Pride TM, un festival al minorităților sexuale, organizat și cu sprijinul primăriei.