Colterm are un nou director general interimar, începând de astăzi. Este vorba de Cristian Mâțu, președintele Consiliului de Administrație al societății de termoficare din luna martie a acestui an. Primăria Timișoara a informat că Mâțu a fost numit în această funcție de către Consiliul de Administrație al Colterm pentru o perioadă de patru luni. Potrivit reprezentanților instituției, Cristian Mîțu este absolvent de studii în management energetic și deține o diplomă de expert în accesare fonduri structurale de coeziune europeană.

Colterm poate deveni o companie eficientă, iar în ultimele luni prioritățile mele au fost legate de acest deziderat. Acum, prioritatea mea este să pregătim compania pentru iarnă, să avansăm cât mai mult cu proiectele de reabilitare a rețelei termice primare și secundare, care odată încheiate vor reduce imens pierderile de rețea și să continuăm acordul cu Banca Mondială care va asigura un viitor sustenabil termoficării centralizate din Timișoara. Vreau să îi mulțumesc lui Petre Nenu, cel care a ocupat această funcție în ultimele luni pentru munca depusă și pentru deschiderea de care a dat dovadă. Sunt sigur că va face o treabă grozavă în funcția de inginer șef responsabil de dezvoltare”, a declarat noul director general al Colterm.

În același timp, societatea de termoficare a Timișoarei a lansat concursul pentru ocuparea funcțiilor de membri în Consiliul de Administrație.

Vă reamintim că, în urmă cu câteva zile, Roxana Iliescu, consilier local Pro România, semnala faptul că se pregătește numirea lui Mâțu la conducerea Colterm, după ce mandatul fostului director general interimar, Petre Nenu, a expirat astăzi, 17 august, fără posibilitatea de a mai fi prelungit.