Se fac exproprieri suplimentare pe traseul centurii de sud a Timișoarei. Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara informează că a fost stabilit programul de întrunire pentru Comisiile de expropriere în scopul finalizării exproprierilor suplimentare pentru cei care dețin proprietăți pe acest traseu.

Astfel, aceste comisii urmează să se întâlnească la sediul Primăriei Sânmihaiu Român în perioada 14 – 15 septembrie, la Moșnița Nouă între 16 și 17 septembrie, la Ghiroda între 20 și 24 septembrie, la Șag între 29 septembrie și 1 octombrie, la Timișoara între 04 și 15 octombrie, iar la Giroc între 18 și 30 octombrie.

Comisiile vor emite procesele-verbale și hotărârile de stabilire a despăgubirilor pentru fiecare imobile expropriat, documente în baza cărora se vor putea achita sumele consemnate. Proprietarii sunt invitați să participe la aceste ședințe, la Primăriile unităților administrative amintite, având asupra lor actele de proprietate și documentele de identitate”, a transmis DRDP Timișoara.

Detalii suplimentare pot fi obținute la DRDP Timișoara, telefon: 0256.246.627, Serviciul Exproprieri.