Premierul Florin Cîţu susţine că mereu s-a bazat pe principiile liberale. Fix în ziua în care în presă a fost publicată informaţia completă privind ţeapa dată de actualul şef al Guvernului unei bănci din Statele Unite. Astfel am aflat că judecătorul american nu a reuşit să îl citeze pe Cîţu deoarece nu era clar unde are domiciliul.

Vă daţi seama cât de jos a coborât credibilitatea statului român?!

Adică avem un prim-ministru care a „tras” bani din creditul limită al unui cont cu card, iar apoi a fugit în România. În aceeaşi perioadă, acelaşi Cîţu a fost arestat şi condamnat la două zile de puşcărie, pentru că a condus beat un autoturism pe drumurile publice ale statului Iowa. Principii liberale în toată regula!

După aventurile de peste Ocean, domnul Cîţu a intrat în sistemul bancar românesc, unde a avut un parcurs tot controversat, neclar. A fost acuzat – nu s-a dovedit – că a făcut unele speculaţii bancare, ce au generat un atac la moneda naţională, împreună cu susţinătorul său principal, Lucian Isar, soţul senatorului Alina Gorghiu. Despre care tot partidul spune că l-a pus pe listele parlamentare pe Florin Cîţu, în 2016.

Iar brusc, dintr-un penelist anonim, cu trecut infracţional în SUA omul ajunge premierul României, fiind nominalizat de două ori pentru cea mai importantă funcţie executivă din stat. Prima dată a dat bir cu fugiţii chiar în ziua în care trebuia să fie votat în Parlament. Nu mai amintim de trecutul foarte vechi al domnului Florin Cîţu, care a picat examenul pentru accederea în liceu, fiind repartizat la o şcoală profesională. Apoi a urmat un liceu energetic şi brusc, peste ani, s-a metamorfozat în continuatorul Brătienilor. Doar în România e posibil aşa ceva…

De parcă nu ar fi destul, acum mare parte din PNL s-a aliniat în spatele lui Florin Cîţu, despre care se spune că e susţinut până în pânzele albe de domnul Klaus Iohannis. Acelaşi domn preşedinte care mereu ne spune că s-a săturat de penali, care a lansat atacuri politice – în ciuda rigorilor Constituţiei – la adresa PSD, demonizându-i pe pesedişti.

Paradoxal însă pe Florin Cîţu îl sprijină cu toate forţele de care e capabil. Oare de ce? Poate că şi domnul Iohannis s-a bazat toată viaţa pe principiile liberale…la fel ca domnul Cîţu.