Disperaţii din #echipacâştigătoare ar fi în stare să dea foc României doar pentru a-şi impune marioneta în fruntea PNL.

Au mai fost congrese politice cu miză, bătălii interne, însă niciodată până acum nu a existat un astfel de circ naţional. Pare că întreg Partidul Naţional Liberal a intrat în zodia neagră prin care a mai trecut o formaţiune politică în trecutul recent, PDL, care în loc să se desfiinţeze s-a insinuat în PNL acum.

Și în defunctul PDL a fost o doamnă care a reuşit într-un timp foarte scurt să distrugă întreaga credibilitate a partidului. E vorba despre aşa-numita blondă de la Cotroceni, care a fost piază rea atât pentru Traian Băsescu, dar mai ales pentru pedelişti.

Există similitudini incredibile între ce se întâmplă azi în PNL şi etapele păguboase prin care a trecut PDL. Problema nu e legată de blondele sau oxigenatele care distrug partidele de dreapta, până la urmă e vina celor care se complac în această situaţie; grav e că pentru obsesia unor astfel de personaje se distruge o ţară.

Adică fix ce se întâmplă azi în România.

Nu cred că cetăţenii au vreo miză şi că sunt interesaţi de zbaterile din PNL sau de dorinţele domnului Iohannis, însă aventura #echipeicâştigătoare aruncă ţara în haosul economic şi social.