Cea mai vocală, determinată, înflăcărată, neobosită susținătoare a candidaturii lui Florin Cîțu a fost, de departe, doamna senator de Timiș Alina Gorghiu.

Probabil că a avut sute de postări pe pagina sa de Facebook, fiind un fel de purtător de cuvânt de facto al campaniei celui care s-a livrat public drept Superman.

Orice mișcare a făcut Cîțu, Alina a preluat-o și a rostogolit-o în online. Nu mai contează că pe aceeași pagină s-au strâns mii de comentarii critice, ironice sau chiar batjocoritoare. Nimic nu a oprit-o pe doamna Gorghiu din avântul său demn de o cauză mai bună.

Ieri, în ziua victoriei, Alina a fost extrem de rezervată, a acordat un interviu pentru o televiziune de știri, a stat cuminte în rândul doi, iar la poza cu #echipacâștigătoare a lipsit. Cumva a fost înlocuită ad-hoc de doamna Monica Anisie, cea care a și lăcrimat în timpul tumultosului congres, fapt care a generat virale și ironii pe rețelele de socializare.

Revenind la doamna senator de Timiș este cel puțin curios faptul că nu și-a asumat victoria lui Cîțu după ce tras din greu pentru fostul deținut în Statele Unite ale Americii. Dacă ne gândim că prin farmecul său personal și puterea de persuasiune a reușit să-l arunce pe liderul PNL Timiș, Alin Nica, în brațele puternice ale lui Cîțu, atunci e și mai ciudată atitudinea doamnei Gorghiu la congresul planetar al partidului.

Poate vom afla, zilele următoare, de ce e atât de discretă Alina brusc și fără nicio explicație logică, după ce a acoperit spațiul public, luni de zile, cu postările sale despre unicul și inegalabilul Floooooriiiin Cîțu!

Autor: Nicolae Ivan

Preluare foto: realitatea.net