Postările Alinei Gorghiu, senator PNL de Timiş, stârnesc comentarii şi reacţii în permanenţă.

Scrise într-o manieră infantilă, la nivelul unor compuneri nereuşite de ciclu cel mult gimnazial, textele de pe pagina de Facebook a şefei #echipeicâştigătoare sunt pretext de bancuri şi ironii politice usturătoare.

Dacă privim sutele de comentarii ce vin de la cetăţeni observăm faptul că românii sunt din ce în ce mai iritaţi de acţiunile PNL-Cîţu. Astăzi doamna Gorghiu a deschis cutia Pandorei în legătură cu noile majorităţi parlamentare, motiv pentru care a fost ironizată şi trimisă în derizoriu de una dintre vocile active ale PSD din online, Manuela Catrina, fost secretar de stat la Comunicaţii.

Dacă pe Raluca Turcan a trimis-o la cursuri de istorie, acum Catrina o învaţă matematică pe Alina Gorghiu:

” #arfiderasdacanuarfideplans

Matematica e sport greu sau de unde se vede ca aburii din #echipacastigatoare afecteaza grav „bunul simt matematic” si bunul simt politic

Sau altfel spus in ce univers 936.864 voturi pentru #USR plus 541.938 voturi pentru #AUR egal 1.732.289 voturi pentru #PSD ???
Oricum ai aseza matematic e greu de inteles cum de mai guverneaza PNL cu doar 1.511.227 de voturi!

Cat despre bunul simt politic: PSD e „cel mai mare dusman al PNL” – Citu dixit si cand prin tranzitivitate te alegi cu un dusman de doua ori mai mare sau mai degraba cu trei dusmani in loc de unul te duci acasa

#backtokindergarten #pnlhomealone

PS: pentru simetrie ar merge si PSD = USL – PNL nu ? ”Manuela Catrina, lecţie de matematică elementară pentru Gorghiu

Preluare foto: commons.wikimedia.org