Spre deosebire de trompetele jalnice ale #echipeicâştigătoare, care au nesimţirea să toace opinie publică zilnic cu mesaje stupide, astăzi a apărut şi o voce decentă din PNL.

Fostul ministru al Muncii, doamna Violeta Alexandru, şi-a pus cenuşă în cap în numele unui întreg partid, deşi a fost schimbată de echipa Cîţu şi chiar a primit ameninţări.

Iată ce a declarat:

Dacă aud, din nou, că s-a trimis Corpul de control după care se așterne tăcerea, înnebunesc. Ca să o spun pe românește.

Nu se întâmplă nimic serios. Asta cred. Nu dorim să deranjăm sistemul public, în profunzimea problemelor acestuia. Unul se acoperă pe altul. Nimeni nu răspunde, de fapt. Dar Șefi, de spitale, de orice, se bat să fie. Fără pic de abilități manageriale. După care, atunci când se întâmplă ceva, e de vină oricine altcineva. Noi nu avem simțul răspunderii individuale în România, în sistemul public e jale. Peste toate acestea, să nu uităm deciziile luate din presiunea pilelor/relațiilor. Când se întâmplă o tragedie, pe moment e mare agitație (ai zice că se schimbă ceva, în fond trăim cu speranțe), pe urmă presa se mută la alt subiect și, de fapt, nu se schimbă nimic pe fond. În sistemul public, mereu e de vină altcineva.

Bani publici sunt în România. Sunt gestionați prost. Se anunță mari și sofisticate achiziții de noi tehnologii și nu se găsesc bani de prize, de clanțe, de becuri. Țara asta se duce de râpă pentru că ne credem sofisticați, ne jignește să facem curățenie, ordine la nivelul lucrurilor simple.

Am intrat la guvernare de ceva vreme. Nu avem nicio scuză. Încă ne mai putem trezi. Cu intenții și orgolii, cu răutate și fudulie, nu se va face treabă. Mor oameni sub guvernarea noastră. Ce rușine să ne tot găsim scuze.

Condoleanțe!

Alte informații AICI

Preluare foto: digi24.ro